Today.ua

В Одесі відновила діяльність “піраміда“ B2B Jewelry

Скандально відома компанія B2B Jewelry, в діяльності якої СБУ угледіла ознаки фінансової піраміди, продовжує роботу. Кримінальне провадження досі не закрито, але це не заважає організаторам відкривати нові філії.

B2B Jewelry заявляє про швидке відкриття нових магазинів в Одесі, та в інших регіонах України, а також запустила рекламу нових розіграшів і вигідних акцій до 8 Березня.

Так, на покупку прикрас зі срібла обіцяють 70-відсоткові знижки і кешбек в розмірі 7 відсотків, гроші нібито будуть повертати щотижня на банківську карту. Таким чином, відповідно до рекламних обіцянок, B2B Jewelry поверне всю вартість покупки.

Варто відзначити, що багато хто з вкладників B2B Jewelry до сих пір не отримали свої обіцяні виплати за 2020 рік. Незважаючи на гіркий досвід участі в фінансових пірамідах, українці примудрилися вкласти в B2B Jewelry близько 250 млн доларів! Повірили обіцянкам сумнівної компанії понад 600 тисяч громадян України. Кримінальне провадження щодо діяльності компанії B2B Jewelry було відкрито 30 липня 2019 року. Організаторам інкримінують шахрайство в особливо великих розмірах, вчинене організованою групою, відмивання грошей, зловживання владою, службове недбальство з тяжкими наслідками, підробку документів, штампів і печаток, службове підроблення з тяжкими наслідками і т.д.

B2B Jewelry була організована в Україні в 2018 році власником ювелірного заводу «Шарм» (м Ладижин, Вінницької області) Миколою Гонтою, пізніше філії з'явилися в Росії і Казахстані.

Нагадаємо, в Одесі терміново вилучають з продажу шоколад, завезений в Україну з Іспанії. У солодощах виявлено отруйну речовину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ